Zásady ochrany osobních údajů

V Klášterech Český Krumlov je pro nás Vaše soukromí důležité a nevidíme důvod do něj zbytečně zasahovat. Pro vlastní využití zpracováváme Vašich údajů opravdu minimum. Přesto je ochrana Vašich osobních údajů jednou z našich největších priorit. Tyto údaje jsou vždy uchovávány v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a případně zpracovávány pouze na základě Vašeho souhlasu; za účelem plnění povinností vůči Vám; nebo za účelem provozování naší programové činnosti nebo pro poskytnutí zákaznického servisu a výhod. 

Podle zákona o ochraně osobních údajů můžete kdykoli: 

  • Vyžádat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • Požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat, opravit nebo smazat,
    V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  • Při návštěvě našich webových stránek, a to pouze v případě, že k tomu udělíte svůj souhlas, využíváme technologie retargetingu od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. (odkaz › ZDE). Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již o nás projevili zájem, naše reklamy v síti společnosti Seznam.cz, a.s. (odkaz › ZDE). Společnost Seznam.cz, a.s. (odkaz › ZDE) Vaše údaje dále nepředává. Více o jejich zásadách ochrany osobních údajů zde: https://o.seznam.cz/ochrana-udaju/ (odkaz › ZDE). 

Při telefonické nebo elektronické komunikaci s námi udělujete společnosti Městské Divadlo o.p.s., se sídlem Horní Brána 2, 381 01 Český Krumlov, IČO: 65 00 62 67, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl O, vložka 1, a to konkrétně středisku Kláštery Český Krumlov, se sídlem Klášterní dvůr 97, 381 01 Český Krumlov (dále pouze Kláštery), coby správci osobních údajů, souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů v rozsahu jméno a e-mailová adresa k využívání pouze Kláštery pro možnost zpětného kontaktu, pokud je tento Vámi při telefonní nebo elektronické komunikaci vyžádán. Tyto údaje budou uchovány maximálně po dobu 3 let v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Svůj souhlas se zpracováním Vašich údajů můžete kdykoli stáhnout žádostí na e-mailové adrese nikola.moricova@divadlock.cz (odkaz › ZDE), informace@divadlock.cz (odkaz › ZDE) nebo osobně v Návštěvnickém centru Klášterů.

Při přihlášení ke klášternímu newsletteru nebo našim věrnostním programům udělujete Klášterům, coby správci osobních údajů, souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů v rozsahu jméno, e-mailová adresa a případně datum návštěvy Klášterů k využívání pouze Kláštery pro interní statistiky Klášterů nebo pro pravidelné zasílání měsíčního programu a klášterních novinek. I tyto údaje budou zpracovány maximálně po dobu 3 let v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a svůj souhlas se zpracováním těchto údajů můžete také kdykoli stáhnout žádostí na e-mailové adrese nikola.moricova@divadlock.cz (odkaz › ZDE), informace@divadlock.cz (odkaz › ZDE) nebo osobně v Návštěvnickém centru Klášterů.

Publicita IROP, MMR ČR
Partneři Klášterů Český Krumlov Jihočeský kraj Město Český Krumlov Městské divadlo Český Krumlov Český rozhlas České Budějovice Kudy z nudy Trip Advisor

Kláštery Český Krumlov